Foto Susanne de NeeveSusanne de Neeve

“Chris, oprichter van OFI Nederland, kwam mijn kantoor binnen wandelen om te praten over de juridische inrichting van zijn plannen voor OFI. Ik was direct geboeid door zijn gepassioneerde verhaal om jonge mensen te helpen met een aantal waarden en thema’s, die voor mij betekenisvol zijn: vrijheid, verantwoordelijkheid nemen, verbinding, zonder angst je toekomst tegemoet treden en je doel vinden. Om uiteindelijk je plaats in de wereld te bepalen. Het zijn thema’s die voor iedereen belangrijk zijn. Daarbij vind ik het mooi dat het stellen van vragen belangrijker is dan de antwoorden, want vragen brengen je naar een volgende stap.

Het antwoord op de vraag om hechter bij de activiteiten van OFI betrokken te zijn als toezichthouder, kwam dan ook recht uit het hart: ja, leuk! Na een aantal jaren als lid van de Raad van Toezicht, heb ik besloten om een stapje terug te doen als ambassadeur van OFI Nederland.

Als advocaat ondernemingsrecht, als mediator, coach en ondernemer – alles binnen Immix Advocaten in Zeist – heb ik kennis, ideeën en ervaringen waarvan ik hoop en verwacht dat ze van toegevoegde waarde zijn voor OFI en de mensen die hierbij horen. Als moeder van drie schoolgaande kinderen vind ik het heel belangrijk dat zij er – naast het verwerven van gezonde basiskennis – binnen en buiten school voor zorgen om hun eigen passies en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Dat gun ik niet alleen mijn eigen kinderen. Dat gun ik iedereen.

Waar ik warm van word: van mijn man, mijn kinderen, familie en vrienden, lekker koken en eten, naar buiten, de natuur in, lezen, bloemen, theater – vooral dans en muziek.”